CONCRETE DNA PÅ NORDKRAFT

Flere af mine CONCRETE værker er blevet optaget på den statscensurerede udstilling NORDKRAFTUDSTILLINGEN i Aalborg, som åbner udstillingen med fernisering lørdag 13. september, klokken 13.00.

Jeg opfordrer alle til at se udstillingen, som er en af de pointgivende for kunstnere, på lige linie med Forårsudstillingen på CharlottenborgKunstnernes PåskeudstillingKunstnernes Sommerudstilling og Kunstnernes Efterårsudstilling. Det lover godt for indholdet.

NORDKRAFTUDSTILLINGEN har åbent 13. september - 19. oktober. Se åbningstider klik her.

CONCRETE PIER

På udstillingen kan blandt andet ses dette værk, som jeg kalder CONCRETE PIER. Værket er opstået i samarbejde med de hårde betonelementer og det insisterende vesterhav, lige på kanten af alting. Klik på dette link og se flere CONCRETE PIER.

CONCRETE DNA

Et andet af mine værker er en samling på i alt 25 CONCRETE DNA stykker, der er aftryk af de forrevne bunkere på den jyske vestkyst, der nu er fjernet af kystdirektoratet. Det første større hul i Atlanterhavsvolden.

Kunstværkets første stykker blev skabt, da daværende miljøminister Pia Olsen Dyhr trykkede på knappen til den store mejsel, der skulle fjerne den første bunker ved Langerhuse.

Læs mere om hele kunstprojektet ved at klikke her.

Herunder kan du se tre af stykkerne, der måler 50 x 50 cm. og materialet er omsmeltet kirkebly.

KLITMØLLER

LANGERHUSE

BLÅVANDSHUK

BLÅVANDSHUK

CONCRETE PLACE

Se en video fra et af stederne langs kysten, hvor et af DNA stykkerne er fremstillet.
Har du lyst at se mere, så kan du altid klikke ind på mit website www.michaelruby.dk

Michael RubyComment