Foredrag på Bovbjerg Fyr

I dag klokken 14:00 skal jeg holde foredrag på Bovbjerg Fyr, det glæder jeg mig meget til.


Bovbjerg Fyr skriver således i deres nyhedsmail: 
Kunstner, designer og fotograf Michael Rubys bog "Den vilde poesi og råheden" er blevet til i kærlighed til kysten. Denne søndag eftermiddag vil der være mulighed for at høre ham fortælle om det længerevarende projekt, der har ført ham ned langs den vestjyske kyst, hvor han også har lagt vejen forbi Bovbjerg. Michael Ruby har personlig tilknytning til egnen, ligesom han også har en vis tilknytning til fyrtårne.
Han har selv stået for såvel fotos som kunst.
Det er med kunstnerens egne ord "en billdrejse langs den jyske vestkyst, hvor der undervejs åbenbares en ny måde at se på bunkers, strand, vand, sand og himmel, der mixes med malerier, træsnit, metalbilleder og blyaftryk af bunkers."
"Den vilde poesi og råheden" som er titlen på bogen er blevet et særdeles smukt og råt værk, som de der kender og færdes ved den jyske vestkyst vil kunne nikke genkendende til. Der vil være mulighed for at købe og få signeret bogen.
Det er gratis at deltage i det uformelle arrangement. Og der er selvfølgelig mulighed for at købe kagebord i caféen efter arrangementet.
Det er tilladt for enhver blot at dukke op. 
Gratis entré.