Foredrag på Bovbjerg Fyr om vild poesi og råhed!

18. april, 2016, klokken 19:30 holder jeg foredrag på Bovbjerg Fyr.

Jeg fortæller om hele tilblivelsen af min nyeste bog DEN VILDE POESI OG RÅHEDEN. Gennem foredrag med foto og video, vil jeg fortælle om hvordan jeg har fundet inspiraton og lavet værker direkte ved kysten, på stranden, på bunkers og arbejdet med at transformere det hele til en bog. Jeg vil komme ind på, hvad vild poesi er for en størrelse og hvad råhed kan gøre for en kreativ proces.

Så hvis du er en af dem, der altid gerne vil høre mere om hvorfor og hvordan et kunstværk bliver til, så er det denne aften, du skal være vaks.

Entré 50,- kr. inklusiv kaffe og kage.

Denne aften udloddes en af de nye bøger, som bliver signeret, til de gæster, der hører foredraget.

Alle kunne erhverve bogen med 100,- kr rabat.
Normalpris 300,- kr. og med rabat bliver det 200,- kr. 

Bogen kan selvfølgelig blive signeret, hvis man ønsker det.


Et enkelt klip fra min tur langs kysten efter motiver til mine blyrelieffer.

I denne video kan man se et af de steder, jeg har hentet motiv til et blyrelief.