Udstilling på Danmarks Radio

Smukke lokaler, rustikke vægge og et interesseret publikum

NIK_2422.jpg

Hvad jeg kan ønske mig mere....?

I fredags var Britta og jeg i Aarhus, for at hænge min udstilling op i Danmarks Radios store samlingsrum. I ved der hvor alle de håbefulde x-factor deltagere sidder og venter på, at blive kaldt ind. Det er vitterligt de smukkeste vægge jeg endnu har udstillet på. Den rå beton og det rustikke rum, danner perfekte rammer for mine billeder.

En af de meget positive oplevelser ved udstillingen er, at der kommer så mange mennesker forbi, der ikke kan lade være med at standse op, for at se, røre og spørge. Det er dejligt, at der er så mange der forholder sig, til mine værker og som er seriøst interesseret. Faktisk kom der en forbi, der vurderede det største maleri til evt. køb, inden det overhovedet var hængt op. Nu må vi se om det stryger til en god væg et sted...

Med til historien hører, at der på forhånd er sikret mindst et salg af et værk til kunstforeningen.

Udstillingen løber fra 6. april til 14. maj og er kun mulig at se for ansatte og gæster i Danmarks Radios hus i Aarhus.