En kunstner krydser sit spor

Jeg har været her før og jeg kommer altid gerne igen

Vestjylland er i mit hjerte og Laugesens Have har en helt særligt plads. Her har jeg fået lov at folde en del sider af mit kunstneriske virke helt ud. Her har man investeret i god kunst og igennem det, også i en del af mine værker og min måde at skabe.

To høfdebilleder og en af mine bunkerfragtmenter

To høfdebilleder og en af mine bunkerfragtmenter

Nu har Laugesens Have stillet et helt rum til rådighed til kunsten og jeg er den første, der er inviteret. Min udstilling er opbygget som et udtræk fra min kunstbog “Den vilde poesi og råheden”. Bogen udkom i 2015 og beskriver min egen vinkel fra inspiration til det jeg vil kalde ny impressionisme.

På Wikipedia står der om Impressionisme: “Man forsøgte at lave en gengivelse af det flygtige øjeblik med det øjeblikkelige indtryk af lys, luft, vejrforhold, som ofte blev malet i lidt kølige farver med motiver fra hverdagen og almindelige dagligdag” og sådan er mine værker også bragt til verden. De sanselige indtryk fra sandet, vandet, saltet, luften, vinden, marehalmen, hjelme, mos, lyng og alt det der findes ved havet.

Kom til Laugesens Have og få dit helt eget eksemplar af min bog. Forstanderen Søren Elbæk giver den gerne til dig.
Gå i rummet og prøv at standse et øjeblik med sanserne på vid gab.

For at give dig den rigtigt stemning, har jeg skabt to videoer, der vises i rummet og den ene kan du se her:

En stor til til Søren Elbæk, for endnu engang at tage min kunst ind i huset, jeg krydser gerne mit spor mange gange endnu…