Amoebius-122x244-web-02.jpg

malerier

FRA FIGUR TIL NONFIGURATIVT

Tavler på træ

Min produktion af malerier på træplade har været udfordrende og givtig. En periode, en serie, hvor jeg havde atelier i Holstebro sammen med andre gode venner og malere.

Nu er de fleste solgte og hænger ude i verden. Min tre med kryds på har jeg dog stadig og er du interesseret i at have dem udstillet eller på prøve, så sig blot til.


Akrylmalerier  i formatet 160x200 cm. 

Lærredet er gedigent hørlærred opspændt på hollandske rammer af rigtig god kvalitet og malingen er Golden, så alt er fremstillet med mange års holdbarhed og glæde for øje.

Sammen med goldenfarverne er der brugt naturmaterialer, som jeg selv har været ude at hente eller på anden måde frembragt og det er fx. naturligt okker, lerjord, muldjord, shellak (den gamle, ufiltrerede type)

Inspirationen er naturens farver, blandet med struktur og overflader fra de bunkers, der ligger langs vestkysten.

Foto fra bunkere, der har inspireret til akrylmalerierne (herunder)


Ny religiøs kunst

Dette maleri er oprindeligt malet til en udstilling med titlen "Ny religøs kunst" som afholdtes i Svankjær. Maleriet hang i den kirke, der er i Svankjær og har titlen "Lysvæld bag ved lysvæld".

Mine tanker er, at maleriet skulle fungere i det rum, hvor livets største glæder og største sorger går hånd i hånd og at alle der sidder i kirken af en eller anden grund, kan finde den passende til lejligheden.

Det er en stor udfordring at give sig selv, da den kunstneriske frihed, helst skal flyde frit. Dette benspænd var rigtig godt og jeg er selv glad for resultatet.

Mens billedet blev til lyttede jeg igen og igen til salmen "Se nu stiger solen..." indspillet med Pia Raug som sanger og Steve Dobrogosz på piano.

Hør den og glæd dig over lysvældet i sangen...